RETAIL & COMMERCIAL:

Dental Surgery, Arbroath

The client is undergoing an expansion of his dental practice, incorporating a re-branding and new corporate identity. The main brief was to create a contemporary dental surgery, extending into the 2 adjacent shop units.

The proposal creates a new unified street frontage and a new entrance into a large spacious waiting room and reception area. Full height frosted glass windows will let lots of natural light into the surgery, with the new surgery logo etched into each pane.

The internal finish is modern with specially chosen ‘tooth’ chairs and stools. The child smile room is a feature aquarium with coral reef flooring, water ceiling and aquatic wallpaper. We worked closely with the client and also the NHS trust to develop the design, and the result is for exciting modern alterations to an expanding local business.

* TO VIEW 3D ANIMATION PLEASE CLICK HERE *